B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini

Het bedrijf

Het bedrijf bestaat uit twee delen: de eerste deel betreft de villa en park, het tweede deel betreft de rustieke boerderij. Villa Biagini is een villa met bijgebouw dat dateert uit het jaar 1700. De totale oppervlakte van de villa is 1.000 vierkante meter en is onlangs gerenoveerd met extra luxe afwerking, met lichte en ruime kamers die zijn ingericht op thema en hebben grote badkamers die zijn uitgerust met luxe douches en whirlpools. Gekozen kan worden voor appartementen voor 2-3-4-5 personen.

In elk seizoen maximale ontspanning.

Het verwarmde buitenbad biedt in combinatie met de grote whirlpool, de Spa ruimte, de grote lounge compleet met relax banken, de open haard, het mini zwembad met whirlpool, een fitnessruimte met professionele apparatuur, sauna, Turks stoombad, hydraterende douches, de bar beidt voor ieder seizoen maximale ontspanning.

Feesten en barbecue

De grote veranda is geschikt voor het geven partijen en barbecues.

Het terrein

Het terrein omvat 36.000 vierkante meter. Een groot groen gebied daarvan is bestemd voor ontspanning, solarium, privaat bos van 5.000 vierkante. Het terrein biedt veel mogelijkheden zoals, het observeren van wild, joggen, wandelen, enz. Op het terrein groeit een grote collectie van verschillende bessensoorten op een natuurlijke wijze, zoals bramen, bosbessen, frambozen en aalbessen.

Kinderspeelplaatsen
Het terrein beschikt over meerdere kinderspeelplaatsen.

Het Meer

Het meer van 1.000 vierkante meter heeft door haar verschillende dieptes een optimaal onderwaterwereld en fauna. Het meer geeft de mogelijkheid voor watersport en ontspanning. De aanwezigheid van vissen zoals paling, snoek, karper, en meerval, geeft gelegenheid voor sportvissen.

Dierentuin
Villa Biagini beschikt over een kleine dierentuin, bestaande uit lokale fauna dat bezocht kan worden in het park complex


Vergaderfaciliteiten

Villa Biagini heeft kantoorfaciliteiten en een speciale vergaderzaal beschikbaar voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten waarbij ontspanning en zaken kunnen worden gecombineerd.

Banqueting

Speciale ruimtes en arrangementen voor feesten, bruiloften, doopfeesten, etc. zijn in overleg beschikbaar.

De boerderij"Cassette di Monte"

De productie vindt plaats in de boerderij die bekend staat als "Cassette di Monte" in het gebied Tredozio. De boerderij ligt in een prachtig park met uitzicht op de Casentino Bossen, regio van Forli, op de grens met Toscane.


Bed and Breakfast Villa Biagini - Via Palazzina 9 - 47121 Forlė (Forlė - Cesena) - © 2010-2014
Telefono: +39 335 6234728 | Fax: +39 0543 479676 | E-mail: info@villabiagini.com
bed and breakfast forlė | b&b villa biagini | b&b romagna | luxury b&b romagna