B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini B&B Villa Biagini

A birtok két részbol áll: az egyik részen a vendéglátás (villa-park komplexum), a másik részen (mezogazdasági) termelés zajlik .

A vendégeinket a Villa Biaginiben fogadjuk, egy XVIII. századi kb. 1000 nm-es összterületu, nemrégiben felújított villában, ahol tágas, világos berendezett luxuslakosztályokban fürdoszoba, hidromasszázskád-tusoló is található. A 2-3-4-5 férohelyes apartmanok minden igényt kielégítenek.

A maximális kikapcsolódást biztosítja a kültéri futött pezsgofürdovel kombinált medence és a wellness terem, ahol pihenodíványok, pezsgofürdos kismedence, professzionális edzogépekkel felszerelt fitnesz-terem, szauna, törökfürdo, hidratáló zuhanyzók, bársarok biztosíta a pihenést.

Jól felszerelt széles oszlopcsarnokban lehetoség van nagyszabású ünnepségek során az olasz grillen sült ínyencségeket megkóstolni.

A 36.000 nm-es parkban lévo zöldterület kiváló a pihenni és napozni vágyóknak, az 5000 nm-es magánerdoben további szabadidos tevékenységeket is folytathatunk, pl. szabadon élo állatok megfigyelése, kocogás, séta, stb… sot még erdei gyümölcsszerdés is (a birtokon több, mint 2000 egyedbol álló gyümölcsös is van, pl. eperfák, áfonya-, málna-, ribizli-bokrok)
A gyerekek számára több helyen játszóparkot is berendeztünk.

A 1000 nm-es mesterséges változó mélységure kialakított tó optimális a helyi vízi élovilág számára, melyet nemcsak megcsodálhatunk, hanem a vizek szerelmesei kellemes, pihenteto ugyanakkor sok elfoglaltsággal járó módon megmérkozhetnek a zöld tóban élo angolnákkal, csukákkal, pontyokkal, törpeharcsákkal.

A parkkomplexum belsejében egy kis állatkert is található, ahol a térség állatait tekinthetjük meg.

Meetingek céljából, az üzletemberek számára rendelkezésre áll egy felszerelt tágas iroda, konferenciaterem, így módon a pihenés közben sem kell az üzleti ügyektol teljesen lemaradni.

Magánrendezvényekre lefoglalható helyiségek/területek: legénybúcsú, születésnap, diplomaosztó, keresztelo, bérmáló, házasságkötés, stb… igény szerint.

A mezogazdasági munka többé-kevésbé Tredozio terülén, a földbirtokon történik, amit „Casetto di Monte”-nak hívnak.

Ez a csodálatos terület a Casentinesi Erdopark mellet található, Forlě megyében, Toscana határán.


Bed and Breakfast Villa Biagini - Via Palazzina 9 - 47121 Forlě (Forlě - Cesena) - © 2010-2014
Telefono: +39 335 6234728 | Fax: +39 0543 479676 | E-mail: info@villabiagini.com
bed and breakfast forlě | b&b villa biagini | b&b romagna | luxury b&b romagna